Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑ

Το I LOVE GR είναι μια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού σκάι που προσπαθεί με τη δικιά μας συμμετοχή να αναδείξει την ομορφότερη περιοχή της Ελλάδας.
Όπως είναι δεδομένο κι η Λευκάδα βρίσκεται ανάμεσα σ’ αυτές τις περιοχές. Και βέβαια είναι ένα βήμα πριν τον τελικό. Η εκπομπή αυτή ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2009, βγάζοντας με τη σειρά από την 100η έως τη 1η περιοχή με βάση τη ψηφοφορία που είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο. Με βάση λοιπόν αυτή τη ψηφοφορία η Λευκάδα κατέλαβε την 11η θέση. Οι περιοχές αυτές θα διαγωνίζονταν ανά δεκάδες σε δέκα εκπομπές, για να περάσουν τέσσερις από αυτές.

Η Λευκάδα στη τελευταία εκπομπή του 2009 κατέλαβε τη 4η προνομιούχο θέση πίσω από τις: Κάλυμνο, Λεωνίδιο και ψαρά. Σ’ αυτή την εκπομπή η Λευκάδα μας έκανε κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν. Άφησε έξω τη Σαντορίνη υποχρεώνοντας την στη 5η θέση που φυσικά δεν τις έδινε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σ’ αυτή την εκπομπή πέρα από την Σαντορίνη άφησε έξω και περιοχές όπως, Ζαγοροχώρια, Σέριφος, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Καλάβρυτα.

Η συνέχεια ήταν τη περασμένη Πέμπτη 27/5/2010, με την Λευκάδα να συμμετέχει στον 7ο ημιτελικό, με αντιπάλους τους Παξούς, την Μονεμβασιά και τα Μετέωρα. Με δύο ακόμα ημιτελικούς να απομένουν η Λευκάδα καλείτε να ξεπεράσει τα δυνατά εμπόδια των τριών αυτών περιοχών, και θα τα καταφέρει βέβαια με τη δική σας ψήφο.

Με τη ψηφοφορία να τελειώνει την ερχόμενη Πέμπτη 3/6/2010 στις 9π.μ. η Λευκάδα έχει το πλεονέκτημα καθώς βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 1ους τους Παξούς. Εδώ είναι η ώρα η δικιά μας. Εμείς μπορούμε να την ανεβάσουμε στη 1η προνομιούχο θέση και να την στείλουμε στον τελικό, όπου συμμετέχουν οι δέκα ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας. Οι τρόποι για να ψηφίζετε είναι οι εξής.

Καλώντας από σταθερό ή κινητό στο 90 11 900 801 ακολουθώντας τις φωνητικές οδηγίες.(Έως 5 ψήφους). Χρέωση από σταθερό 1,45€/λεπτό, κι από κινητό 1,55€/λεπτό.

Με sms στο 54660, γράφοντας Η(κενό)4, για Λευκάδα. Χρέωση 0,30€/sms.

Και τέλος από το site της εκπομπής www.ilovegr.gr.

Ψηφίστε όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί η ψηφοφορία φτάνει στο τέλος της

Είναι σημαντική η ψήφος μας για δύο λόγους.
Πρώτον για να περάσει η Λευκάδα μας στο τελικό της εκπομπής και να διεκδικήσει τον τίτλο της ομορφότερης περιοχής της Ελλάδας.
Και δεύτερον για να στείλουμε ένα μήνυμα σε όσους μας κατακρίνουν και μας προσβάλουν μέσω internet, λέγοντας τους πώς η Λευκάδα ανήκει σε όσους την ΑΓΑΠΟΥΝ.

Ευχαριστούμε όλους τους Λευκαδίτες και μη για τη συμμετοχή σας.

Ο δημιουργός της ομάδας στο Facebook "Η Λευκάδα ανήκει σε όσους την ΑΓΑΠΟΥΝ"

Τίμος Φίλιππας

Και οι διαχειριστές της
Ηλιάνα Φίλιππα
Αλέξανδρος Φίλιππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις