Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

'Ο ΓΙΑΝΝΗΣ'(ΛΥΓΙΑ):Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ





Η φημισμένη ταβέρνα του 'Γιάννη'(τηλ.2645071619) στο γραφικό ψαροχωρι της Λυγιάς Λευκάδας(6χλμ από την πόλη), ικανοποιεί τις απαιτήσεις ολων.Θεωρείτε-και όχι αδικα-ως η καλύτερη ταβέρνα του νησιού ως προς την τοποθεσία,την ποιότητα και τις τιμές της. Βρισκεται διπλα στη θάλασσα και πολλοι λένε οτι ''οποιος δεν πήγε στον Γιαννη δεν γνώρισε τη Λευκάδα''. Και δεν ειναι υπερβολή αν ληφθεί υποψην οτι δεν υπαρχει ντόπιος ή ξένος τουριστικός οδηγός που να μην εχει τον 'Γιαννη'' στις προτάσεις του.
 Ψάρια, καλαμάρια και γενικά ολα τα θαλασσινά φρέσκα και σε λογικές τιμές. Κι οχι μονο. Η ταβερνα προσφέρει σπιτικες πατάτες, μοναδικα κρέατα και μαγειρευτα (σε πλούσιες μερίδες)ενω στο τέλος προσφερονται γλυκά ταψιου με το καλυτερο γαλακτομπούρικο.Επίσης προσφέρονται  Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, ζυμαρικά, δροσιστικές σαλάτες και πολύ νόστιμα ορεκτικά.
 Ζητηστε απο τον Γιαννη(Λογοθέτη)να σας φτιάξει κοκορα αλανιάρη μακαρονάδα με χοντρό μακαρόνι.Ιδαιτερα ελκκυστική ειναι η φέτα του την οποία προμηθευεται(μαζι με τα κρέατα) απο την γειτονική Αιτωλοακαρνανία.
Η ιστορία του μαγαζιού ανέρχεται στα 30 χρόνια και το φαγητό του έχουν γευτεί πρωθυπουργοί της Ελλάδας (Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου), ο πρόεδρος της Δημοκρατίας (Παπούλιας) καθώς και διάσημες προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις