Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ





Μέχρι τις 25 Αυγούστου θα είναι επισκέψιμη για το κοινό η ενδιαφέρουσα ατομική έκθεση ζωγραφικής του Διονύση Ζαβερδινού που λειτουργεί στο ισόγειο της Αίθουσας της Πινακοθήκης (Gallery Hall) του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας .

Ο Διονύσης Ζαβερδινός γεννήθηκε στο Σπανοχώρι της Λευκάδας. Έκανε ελεύθερες σπουδές στη ζωγραφική στο Μόναχο και στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται στην Λευκάδα γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται: «Η ένταση των χρωμάτων σε συνδυασμό με τις εναλλαγές των τοπίων στο νησί μου με οδηγούν στην συγκεκριμένη εικαστική έκφραση των έργων μου».Έχει κάνει Ατομικές Εκθέσεις σε πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως Αθήνα, Κόμο, Βαρκελώνη και Βιέννη και έχει λάβει μέρος 2 φορές (1998 & 1999) στην έκθεση ΜΙΑRΤ στο Μιλάνο.Έργα του βρίσκονται σε μεγάλες ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έργα του δημοπρατούνται σε ελληνικά challet των Sotheby’s, Christies’ και Bonham’s στο Λονδίνο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-22:00 καθημερινά και 19:00-22:00 Σάββατο και Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις